Policies de l’Ametlla de Mar participen a una cursa solidària pels xiquets i xiquetes que pateixen l’alteració cromosòmica 15 Q

Comparteix

Es tracta d’un repte solidari, que es pot convertir en la volta corrent per relleus més llarga del país, en benefici de la fundació INV-DUP 15Q que ajuda a les famílies dels nens i nenes afectats per la inversió i duplicació del cromosoma 15Q.

Policies caleros i agents d’altres cossos de tot el territori participen aquest divendres, en el repte solidari #repte15Q, corrent pel GR-92. Es tracta d’una cursa sense pausa formada per equips de relleus de diferents cossos policials que vol recorre 7.000 km per tot el país, el que suposaria batre un rècord Guinness.

El traçat que passa pel territori són 73,5 km seguint pel GR-92 des del Riu Sènia i Cases d’Alcanar fins a l’Ametlla de Mar, amb parada a les Cases d’Alcanar, la Ràpita, Amposta, Sant Jaume, Deltebre i l’Ampolla. A cada etapa hi ha un corredor oficial que porta el testimoni de la prova; uns ninotets que simbolitzen els nens i les nenes afectats pel 15Q.

Aquesta matinada ha arribat a Les Cases d’Alcanar i al matí ha passat per l’Ametlla de Mar; a la platja de l’Alguer s’ha donat el testimoni a una companya de Mossos de Cambrils que és qui coordina el tram següent fins a Tarragona i d’allà fins Calafell serà el següent tram de la província. Al tram, han participat mossos, policies locals i guàrdies civils.

Rodrigo Teba és caporal de la Policia Local de l’Ametlla de Mar.

L’objectiu és la recaptació d’un mínim de 7000 € en benefici de la fundació INV-DUP 15Q que ajuda a les famílies dels nens i nenes afectats per la inversió i duplicació del cromosoma 15Q. Cada euro donat equival a un quilòmetre recorregut, i serà assignat al nom del donant per a una fantàstica rifa solidària que se celebrarà després de la celebració del repte solidari (a l’abril).

La Fundació 15Q treballa per millorar la qualitat de vida dels nens que pateixen aquesta alteració cromosòmica. L’Associació Sense Ànim de Lucre STAR SPAIN-Intercanvi Policial Internacional intentarà aconseguir el repte solidari de donar la Primera Volta a Espanya running per relleus Non-Stop amb equips formats per membres de les Forces i Cossos de Seguretat, emergències i personal civil.

Comparteix