El CEM acull la 2a jornada del Campionat Comarcal de Natació

Comparteix

La piscina del CEM la Cala serà l’escenari a partir de les 10 del matí de dissabte de les 59 sèries previstes.

La piscina del CEM la Cala de l’Ametlla de Mar acollirà aquest cap de setmana la segona fase del campionat comarcal de natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, en la qual participaren els nadadors de l’Àrea Municipal d’Esports de L’Ametlla de Mar.

La secció calera, integrada per 26 nadadors i nadadores de l’AME de l’Ametlla de Mar, competiran en aquesta ocasió en les modalitats de braça i papallona, després de fer-ho a la primera fase en esquena i lliures i a totes les categories des de prebenjamí fins a cadet.

Cal recordar que la 1a fase disputada a Tortosa ja va finalitzar amb grans resultats pels nadadors i nadadores de l’entitat calera, ja que els nostres van classificar-se fins a 27 vegades entre els tres primers en diferents categories i estils.

Griselda Gaseni, coordinadora de natació, veu a l’equip igual de motivat que abans de la primera jornada i no dubta que els resultats seran bons.

La piscina del CEM la Cala serà l’escenari a partir de les 10 del matí de dissabte de les 59 sèries previstes, en les qual participaran a més de l’AME de l’Ametlla de Mar, el Club Natació Tortosa, l’EM Tortosa WIN i l’Institut Mare de Déu del Portal de Batea.

La competició està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre i amb el suport de l’AME de l’Ametlla de Mar.

Comparteix