Bàsquet de formació al torneig 3×3 comarcal

Comparteix

Els equips caleros van participar en les categories benjamí i aleví

Dos equips de les categories inferiors en formació del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar van participar el passat diumenge en la primera trobada 3×3 de bàsquet organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre que es va dur a terme al pavelló del temple de Tortosa.

Els equips caleros van participar en les categories benjamí i aleví i com destaca la finalitat de la trobada, té l’objectiu de donar un vessant educatiu i social i no competitiva, i un reforç de promoció esportiva.
Santi Duque és el president del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Un total de 15 equips inscrits de 7 escoles de bàsquet van poder gaudir de la matinal esportiva. Els caleros van presentar 2 equips en categoria benjamí i aleví i entre quatre i cinc partits van poder disputar els jugadors caleros.

Comparteix