S’obre la concessió del centre social Tres Cales

Comparteix

El termini per presentar les ofertes s’allarga fins al 7 de març.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha tret a concessió el centre social Tres Cales. L’anunci de la licitació es va publicar el passat dilluns  i el termini per presentar les ofertes s’allargarà fins al 7 de març a les 14 h.

L’objectiu és que l’equipament serveixi com un espai social i de lleure. El concessionari és obligat a programar i dur a terme activitats i tallers infantils, que serveixin d’aprenentatge, activitats per a joves i per a adults. A més, està ubicat a l’àrea d’influència de la urbanització convertint-s en un dels punts neuràlgics.

La persona o persones emprenedores que guanyin la licitació, que és per un termini de quatre anys, prorrogable dos anys més, podran oferir servei de bar i restaurant. El bar restaurant haurà d’oferir servei mínim sis dies a la setmana; es valorarà i puntuarà la major obertura del servei.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

L’obertura del sobre A de les ofertes es farà el 9 de març a les 9 h i el sobre B el 13 de març, a les 9 h.

Tota la informació es pot trobar al portal de contractació pública.

Comparteix