Victòria clara del Bàsquet l’Ametlla de Mar davant del seu únic botxí

Comparteix

84 a 70 i victòria important, que permet als de l’Ametlla de Mar situar-se de nou al capdavant de la classificació, tot i tenir un partit menys jugat que la majoria.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar ahir a la tarda per 84 a 70 al Manyanet Reus B recuperant el partit ajornat de la 14a jornada del campionat de lliga  i agafant-se la revenja de la 1a volta, en la qual, els reusencs van ser els únics que van aconseguir guanyar als caleros.

Els de l’Ametlla de Mar van sortir forts en els dos primers quarts, arribant al descans amb un marcador favorable de 47 a 32. A la segona part i amb aquests 15 punts de diferència, els caleros es van dedicar a mantenir diferències, tancant el tercer quart amb empat a 17 punts i l’últim perdent-lo per 20 a 21.

Al final, 84 a 70 i victòria important, que permet als de l’Ametlla de Mar situar-se de nou al capdavant de la classificació, tot i tenir un partit menys jugat que la majoria. Aitor Gavilán és un dels integrants del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Els caleros van tenir un encert del 55% en els llançaments de tirs lliures, convertint-ne 10 de 18 i quatre llançaments des de la línia de 3 punts.

Guillem Mayor amb 20 punts i Santi Duque amb 19 van destacar per la seva capacitat anotadora.

Els caleros descansen aquest cap de setmana a l’haver ajornat el partit a la pista de l’Alcover, el seu màxim rival a la lliga, el qual es jugarà el 29 de març.

Comparteix