El cadet guanya l’Ulldecona i torna a liderar amb tres punts de marge

Futbol base, cadet 2022-23
Comparteix

El benjamí Llobarrets també va jugar. Va guanyar 6 a 2 als benjamins del Jesús i Maria.

L’equip de futbol cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar va guanyar ahir a la tarda al camp de l’Ulldecona i va recuperar així l’últim dels partits ajornats, recuperant les diferències respecte als seus perseguidors a la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar van patir més del compte fins que poc abans del final no van desencallar l’1 a 0 inicial, marcador curt que va mantenir la incertesa en el marcador fins als minuts finals, tot i el clar domini i les ocasions caleres.

A la mitja hora del partit Aleix Garcia avançava als caleros posant l’1 a 0 en el marcador.

Els de l’Ametlla de Mar van arribar als últims minuts sense resoldre el partit fins que en els últims cinc minuts, dos gols de Genís Margalef van donar la tranquil·litat i van acabar de decidir el partit a favor dels caleros.

Abelardo Pérez va ser l’entrenador dels caleros.

Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar continuen líders amb 46 punts, tornant a posar 3 punts de diferència i el golaveratge a favor seu, respecte al Batea que es manté com a 2n classificat.

Per la seva part, el benjamí Llobarrets també va jugar. Va guanyar 6 a 2 als benjamins del Jesús i Maria.

Comparteix