Es lliura una medalla centenària a una resident de l’Onada

Comparteix

La tortosina Francisca Vidal ha estat l’homenatjada pels seus 104 anys d’edat.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni i la tinenta d’alcalde, Jani Brull, van lliurar divendres passat, la Medalla del Centenari a Francisca Vidal, resident, actualment, a la Residència de l’Onada. També se li va donar un trofeu i un ram de flors.

Amb motiu dels 100 anys de Francisca Vidal, se li va fer un homenatge lliurant-li la Medalla del Centenari, una iniciativa del Departament d’Acció Social i Ciutadania, que té gravada el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A més, se li va oferir un trofeu per part del Consell Comarcal del Baix Ebre i un ram de flors per part de l’Ajuntament.

La Medalla del Centenari és un reconeixement institucional que poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin 100 anys i facin la sol·licitud. La directora de la residència, Marta Navarro, apunta que Francisca ja té 104 anys, però amb la Covid no s’havia pogut fer l’homenatge abans.

Per altra banda, la residència l’Onada ha anunciat que el pròxim dia 10 de desembre, a les 16 h de la tarda, es durà a terme un bingo solidari per la Marató de TV3 a la mateixa residència, durant el qual es repartiran diferents premis, gràcies a la col·laboració de diferents establiments del comerç local. El bingo serà obert a tothom i repartirà cartons a 2 euros, amb un mínim de tres per poder aconseguir un bon fons per la Marató.

Comparteix