Els alumnes del PFI col·laboren amb entitats per posar en pràctica els seus coneixements

Comparteix

Darrerament han adequat l’interior de l’oficina de la Creu Roja.

Els alumnes del Programa de Formació i Inserció (PFI) d’auxiliar d’obres d’interior i pintura, de l’Institut Candelera, han estat remodelant l’oficina de la Creu Roja. Es tracta d’una de les col·laboracions que han dut a terme aquest primer trimestre del curs amb diverses entitats locals, i permeten als joves posar en pràctica als seus coneixements i alhora copsar la realitat del municipi.

Enguany, 17 alumnes estan impartint aquesta formació, un programa orientat a joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el graduat d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), i volen formar-se en aquesta professió per poder disposar d’una sortida laboral o bé seguir estudiant.

Durant aquest curs, estan posant en marxa diferents actuacions amb diverses entitats de la població, com la remodelació de l’oficina de la Creu Roja, la de l’aula de jocs de l’Escola Sant Jordi o actualment la restauració de la barca Pitecto.

El coordinador i professor de l’FP, Toni Castro, explica que no només posen en pràctica els coneixements sinó que d’aquesta manera també fan un servei al municipi.

En aquest cas, l’Ajuntament els ha facilitat la pintura i els alumnes han dut a terme les diferents tasques auxiliars en obres de construcció nova, rehabilitació i reforma.

Comparteix