El 1r equip de la Cala treu un treballat punt del camp del Masdenverge

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar seguiran una setmana més com a segons per la cua amb 3 punts a la classificació.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va empatar a 2 gols dissabte a la tarda al camp del Masdenverge. Els de l’Ametlla de Mar van sumar un nou punt en un terreny de joc en pèssimes condicions. Amb aquest empat els caleros ja sumen sis partits sense perdre.

Amb un primer temps molt competit en el qual els caleros van demanar un penal clar, el partit va arribar al descans amb empat a 0. Fou temps de començar la segona part, quan Emmanuel Meza va avançar als caleros en el marcador, tot i que poc després, un penal permetria empatar als locals, que es van avançar posteriorment amb un segon gol al minut 73. La persistència dels de l’Ametlla de Mar que no van parar d’intentar-ho va obtenir resultat amb el gol al minut 89 d’Ivan Vidal, que debutava en aquest partit amb la samarreta arlequinada. Els caleros no van poder desplegar el seu joc per les dolentíssimes condicions d’un terreny de joc en molt mal estat i condicionats per les decisions arbitrals, tot i que a la segona part van desaprofitar un penal. L’entrenador Xavi Subirats considera que era un partit per guanyar.

Empat amb regust amarg, que no deixa satisfets als caleros, però que els permet mantenir-se a la 6a posició amb 14 punts a l’espera del partit que han de recuperar divendres davant de la Cava.

Per la seva part, el filial va tornar a perdre i ho va fer de manera cruel, ja que els de l’Ametlla de Mar van esforçar-se per remuntar el gol de penal inicial molt protestat amb el qual el Ginestar va manar en el marcador durant gairebé tot el partit. El gol calero obra de Jordi Marsal, va arribar a cinc minuts del final després d’altres dues ocasions clares. Quan pareixia que els caleros puntuarien després de cinc jornades, van arribar el segon gol local en una manca d’atenció producte de la inexperiència dels joves jugadors caleros i el tercer gol local ja va sentenciar el partit, deixant als de l’Ametlla de Mar amb un pam de nassos. Una llàstima de resultat en un partit en el qual, els de la Cala van merèixer com a mínim l’empat. Jordi Subirats, entrenador del filial, considera que mereixien més premi i atribueix la derrota a la inexperiència,

Els de l’Ametlla de Mar seguiran una setmana més com a segons per la cua amb 3 punts a la classificació.

Comparteix