Bon Preu projecta obrir un establiment a l’entrada de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’empresa ha presentat oferta a la licitació de la parcel·la del sector 22b1.

Des de l’Ajuntament valoren positivament l’interès de l’empresa catalana.

La cadena de supermercats catalana Bon Preu i Esclat ha estat l’única empresa que ha mostrat interès per comprar la parcel·la municipal del sector 22b1, que l’Ajuntament va posar a la venda obrint un procés de licitació al passat mes de setembre. En les properes setmanes, s’obriran les pliques per tal d’avançar en l’adjudicació i finalitzar el procés de licitació.

Es tracta de la parcel·la assenyalada amb el número 2 en el plànol de finques adjudicades en el projecte de reparcel·lació del pla parcial urbanístic del sector 22b1, situada entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i el centre comercial Mercadona. Una parcel·la adjunta a la ja adquirida per Lidl, al costat de l’accés a l’Ametlla de Mar per la TV-3025.

Tot i que encara està en procediment d’obertura de pliques, des de l’Ajuntament, l’alcalde Jordi Gaseni, valora positivament l’interès per part de l’empresa, ja que significa un altre punt comercial més de ressò al territori, noves places de feina i un ingrés a les arques municipals per cobrir inversions necessàries pel municipi.

Pròximament s’informarà com avança el procés de licitació.

Comparteix