Marc Beltran, subcampió de Catalunya de Kàrting

Comparteix

Beltran ha puntuat a cadascuna de les vuit curses en les quals es divideix el Campionat de Velocitat de Catalunya.

El calero Marc Beltran Riera ha finalitzat a la segona posició la seva participació a la categoria Mini del Campionat de Catalunya de Kàrting.

Amb 12 anys d’edat, Marc corre a l’equip RC2 de competició de Barcelona amb un kart de competició (Lame 60 Wather shif), que és el motor homologat per la categoria Cadet i que pot arribar als 110 km/h a les rectes.

Beltran ha puntuat a cadascuna de les vuit curses en les quals es divideix el Campionat de Velocitat de Catalunya celebrades a Juneda, Chiva i Móra d’Ebre.

Aquest any ha estat el seu primer any de competició i ha lluitat contra pilots amb més anys d’experiència, entre els quals hi ha l’actual campió d’Espanya i de Catalunya.

Marc Beltran va començar amb el típics karts de quatre temps de lloguer al Tarraco karting. L’evolució però va ser important i després d’unes proves amb l’equip RC2 va començar a competir amb el motor de dos temps l’agost de 2021, i al març del 2022 ja corria la seva primera cursa al Campionat de Catalunya a Juneda, quedant segon per darrere del campió d’Espanya.

Els bons resultats han fet que Marc s’hagi decidit a donar el salt a la categoria júnior, molt més exigent, tot i que necessitarà d’un període d’adaptació, tal com ens explica ell mateix.

La temporada no ha acabat i  a finals d’aquest mes de novembre participarà al Campionat de Catalunya de Resistència a l’equip RC2 fent parella amb el campió d’Espanya Roc Piñera.

Comparteix