El Circuit de Calafat acull la 2a prova de la Copa d’Espanya de Rallycross

Comparteix

En aquesta segona ocasió el públic podrà accedir i de manera gratuïta a la celebració del 2n Trofeu CERX Calafat de Rallycross.

El Circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar acull aquest dissabte dia 19 de novembre el 2n Trofeu CERX Calafat, prova puntuable per a la Copa d’Espanya de Rallycross, que en aquesta ocasió serà oberta al públic i amb entrada gratuïta.

En aquesta segona ocasió el públic podrà accedir i de manera gratuïta a la celebració del 2n Trofeu CERX Calafat de Rallycross puntuable per a la Copa d’Espanya de Rallycross i per al Trofeu Catalunya. El passat mes de juny es va disputar el 1r trofeu, però l’organització va decidir que fos a porta tancada per posar a prova les mesures de seguretat, donat que era la primera vegada que es disputava una competició oficial d’aquesta modalitat a les instal·lacions de l’Ametlla de Mar.

Aquest nou certamen comptarà amb quatre categories, CRX1 i CRX2, Car Cross i Júnior Car Cross, per a joves de 14 a 17 anys. La unió de forces de la Federació Catalana d’Automobilisme, el Circuit de Calafat i V-Line, empresa organitzadora, ha fet possible la posada en marxa d’aquesta competició encara poc estesa i coneguda al nostre país, tot i que tal com explica Guillem Pérez president de V-line, té tots els ingredients per a passar una gran jornada de motor i espectacle al circuit calero.

Totes les categories en joc hauran de completar un recorregut mixt entre asfalt i terra, un salt i la sempre imprescindible Joker Lap. Calafat és un circuit amb una longitud d’uns 1.238 metres en el qual se sol rodar en sentit de les agulles del rellotge. Compta amb dues parts diferenciades, una d’asfalt i una altra de terra.

Dissabte la jornada començarà amb els entrenaments a partir de les 11 h i posteriorment es començaran les mànegues classificatòries, les semifinals i les finals.

Comparteix