La Cala es juga el tercer lloc al camp de l’Amposta

Comparteix

Els caleros encara són terceres per la cua amb 3 punts a la classificació.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga diumenge a les 17 h al camp de l’Amposta després d’enllaçar quatre victòries consecutives i on posarà en joc la tercera posició a la classificació.

Els caleros, 3 s amb 12 punts i en ratxa després d’haver guanyat a Corbera d’Ebre, Rapitenca B, Roquetenc i Jesús i Maria B, visiten el camp d’un històric del territori descendit sorprenentment la temporada passada i que aquest any és un dels aspirants a recuperar la categoria. Els ampostins són 4 s amb 11 punts i venen de perdre 2 a 0 al camp del Gandesa. L’entrenador Xavi Subirats considera que l’equip té poc a perdre i molt a guanyar.

Per la seva part, el filial de la Cala juga dissabte a les 18 h al camp del filial de l’Aldeana amb l’objectiu de trencar la dinàmica negativa i la ratxa de tres derrotes consecutives. L’entrenador Jordi Subirats considera que si en el seu dia van guanyar al camp del Gandesa B, si l’equip surt concentrat, pot tenir les seves opcions.

Els caleros encara són terceres per la cua amb 3 punts a la classificació i l’Aldeana  és 2n per la cua amb 2 punts.

Comparteix