La carpa del Bon Repòs tornarà a oferir oci nocturn durant les festes de Nadal

Comparteix

La carpa s’obrirà els caps de setmana del 17, 24 i 31 de desembre.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar tornarà a instal·lar la carpa al parc del Bon Repòs per oferir oci nocturn els caps de setmana pròxims a les festes de Nadal. De fet, la festa serà majoritàriament a les nits, però encara cal concretar els dies i l’horari definitiu amb els adjudicataris del servei de barra.

La regidoria de Festes posarà a disposició dels ciutadans la carpa del Bon Repòs els caps de setmana del 17, 24 i 31 de desembre.

Els caps de setmana previs es dedicaran  als actes de la Presentació de Pubilles, Hereus i Quintos i la Festa de l’Esport que en aquests dos casos tindran lloc finalment al Poliesportiu Municipal i també aniran acompanyats d’oci nocturn.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, apunta que serà un desembre ple d’activitats.

Pròximament, la regidoria de Festes i la de Turisme informaran més detalladament de tots els actes programats per les Festes de Nadal.

Comparteix