Jornada de futbol base majoritàriament a domicili

Comparteix

L’Infantil és l’únic equip de futbol base que aquest cap de setmana juga a casa.

Nova jornada de futbol base en la qual la majoria dels equips jugaran a fora de casa, exceptuant l’Infantil que ho farà dissabte al matí.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga a Vall-de-Roures davant de l’Arnes dissabte a les 18.30 h. Des de la 9a posició de la classificació amb 4  punts els caleros visiten un Arnes que és 5è amb 7 punts però amb un partit menys jugat.

El cadet també viatja a Vall-de-Roures, però per jugar a les 10 del matí de dissabte davant del mateix rival, un Arnes que és cuer amb 0 punts, mentre els caleros són un dels equips que encapçala la classificació amb 13 punts.

Quant a l’infantil, és l’únic equip que juga a casa, dissabte a les 11 del matí davant de l’Ebre Escola. Amb cinc derrotes i un empat, i des de la segona posició per la cua, els caleros tindran una nova oportunitat per sumar la primera victòria davant d’uns tortosins que van 6 s amb 9 punts Pel que fa a l’Aleví i després de retrobar-se amb la victòria, els de l’Ametlla de Mar visiten dissabte a les 10 del matí a l’Aldeana, equip que va segon a la classificació amb 12 punts, mentre els caleros són 6 s amb 9. Hèctor Benaiges, entrenador de l’equip veu les opcions intactes de victòria,

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets juga diumenge a les 10 a Jesús i Maria, 4t amb 6 punts mentre que els caleros són 5 s amb 4. L’entrenadora Sílvia Argentó considera que més enllà del resultat i la classificació el més important en aquestes categories és l’evolució de l’equip,

Si parlem del prebenjamí Seitonillos, juga dissabte a les 12.30 h al camp del Mora la Nova que és  4t amb 9 punts, mentre que els Seitonillos són 7 s amb 3.

Comparteix