La Cala busca la 4a victòria consecutiva davant del filial del Jesús i Maria

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar estan a la 13a posició de la classificació amb 3 punts.

El primer equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà dissabte a les 16  davant del Jesús i Maria B. Els caleros volen ampliar la ratxa fins als 4 partits consecutius guanyant, després de les victòries aconseguides davant del Corbera d’Ebre, Rapitenca B i Roquetenc.

Des de la 5a posició de la classificació, els caleros tenen a tocar a l’Amposta i la Cava, ambdós a dos punts i el Flix a un sol punt. El seu rival, el Jesús i Maria B, equip que fins ara  només ha estat capaç de sumar una victòria i quatre derrotes en el que portem de lliga i que amb 3 punts està 15è a la classificació.

Xavi Subirats es l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part, el filial de la Cala, juga dissabte a les 18.00 h a casa davant del Jesús i Maria C. El filial va perdre dissabte passat per 1 gol a 0 al camp del Tivenys, acumulant la quarta derrota de la temporada.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar estan a la 13a posició de la classificació amb 3 punts i el Jesús i Maria C és 11è amb 6 punts.

Comparteix