L’Ametlla de Mar tanca el pont de Tots Sants amb ocupacions de prop del 70 %

Comparteix

Els actius turístics del municipi s’han vist força concorreguts de públic durant tots aquests dies de pont.

L’ocupació turística durant els dies del pont de Tots Sants, és a dir, des del dissabte dia 29 d’octubre al dimarts dia 1 de novembre, ha estat del 68%. Tal com ha destacat l’Àrea Municipal de Turisme, unes dades positives i afavorides per la bona climatologia.

Després de viure un dels últims estius amb més turisme a l’Ametlla de Mar, registrant un 88,6 % de mitjana entre juliol i agost, sembla que les xifres continuen sent positives i els visitants continuen tenint la Cala com a destí prioritari per desconnectar de la rutina.

Segons les dades proporcionades per l’Àrea Municipal de Turisme, durant aquest pont de Tots Sants, els hotels de la població, -tenint en compte que n’hi havia un de tancat-, han tingut una ocupació del 83%. Pel que fa als càmpings, la mitjana de reserves ha estat d’un 49%, entre el 23% en parcel·les d’acampada i un 75% en bungalous.

I quant als apartaments d’ús turístic, les xifres són més aleatòries, ja que en comparació amb l’estiu, ha disminuït l’oferta d’habitatges. Tot i això, en zones com Calafat, han registrat ocupacions del 90%.

Des de l’Àrea Municipal de Turisme valoren positivament aquests dies festius.

Ara es continua treballant per desestacionalitzar la temporada amb la mirada posada a Nadal.

Comparteix