Victòria contundent del bàsquet calero davant del Reus Ploms

Basquet l'Ametlla de Mar 2022/2023
Comparteix

Els caleros es van imposar per 93 a 46 en un partit molt tranquil davant d’un equip com el Reus Ploms la Salle que va venir mancat d’efectius.

El Club de Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar per 47 punts de diferència al Reus Ploms la Salle negre en partit disputat diumenge passat al Poliesportiu Municipal Galetet en la 4a jornada del campionat Sènior Absolut Masculí de Tarragona.

Els caleros es van imposar per 93 a 46 en un partit molt tranquil davant d’un equip com el Reus Ploms la Salle que va venir mancat d’efectius. Això va fer que l’entrenador pugues donar minuts als jugadors menys habituals. Diego Vilanova és l’entrenador.

La superioritat calera es demostra en els tres primers parcials, 28 a 9, 26 a 14 i 28 a 9. Ja al descans, els de l’Ametlla guanyaven 54 a 23. Amb una lleugera millora en el percentatge de tirs lliures respecte a jornades anteriors i un excel·lent percentatge de 12 encerts en els llançaments de tres punts, es va donar la circumstància, que van anotar tots els jugadors de l’equip.

Pol Aguado amb 27 punts i Aitor Gavilán amb 23 van ser els màxims encistelladors.

El pròxim partit dels de l’Ametlla de Mar serà diumenge a les 20.00 h a la pista del Bàsquet Constantí Black.

Comparteix