Satisfacció pel curs d’aparadorisme nadalenc pel comerç local

Curs d'aparadorisme comerç 2022/2023
Comparteix

Una quinzena de comerciants de l’Ametlla de Mar van participar la primera setmana d’octubre en la formació d’aparadorisme nadalenc organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Tortosa.

Aquest curs va estar íntegrament subvencionat i dirigit tant a treballadors en actiu com a persones en situació d’atur. Es va tractar d’un curs teoricopràctic que a partir de la metodologia ‘learning by doing’, tenia la finalitat d’apropar eines als comerciants locals per dissenyar i implementar una part tan important del seu negoci com és l’aparador.

Es mostrà als alumnes com potenciar la seva imatge per captar l’atenció dels clients amb materials senzills, fàcils i econòmics, coneixements que podran fer servir més enllà d’aquesta època estacional. L’encarregada de preparar als alumnes fou la mediadora artística, docent i creativa Jackeline Jorba.

De cara al mes de novembre, la regidoria de Comerç ja està preparant una altra acció formativa amb la Cambra de Comerç de Tortosa, en aquesta ocasió sobre com utilitzar Instagram per a la promoció dels comerços.

Maite Boquera, regidora de Turisme, Comerç i Civisme valora molt satisfactòriament el curs.

Fa dues setmanes es va produir una reunió amb els comerços locals amb l’objectiu de planificar el darrer període d’aquest 2022 i activitats com el Mercat de Nadal, el concurs nadalenc a Instagram o el concurs d’aparadors de Nadal.

Comparteix