La Batucada Kalakatà i la xaranga Suquet Calero la fan grossa amb la SuquetFest

Comparteix

Jornada de festa i música la que es va viure dissabte a l’Ametlla de Mar, primer amb Batucades al carrer i posteriorment amb la SuquetFest, confluint les dues activitats al port pesquer.

El ritme enganxós i la música de batucada van obrir el foc a les 11 del matí, amb una cercavila musical que va sortir des de l’ajuntament i va transcorrer per diversos carrers i places del nucli urbà, encapçalada per la Batukada Kalakatà i com a grups invitats, Tokoxtu d’Amposta i Boctukada de Tortosa.

La cercavila va finalitzar a l’aparcament de l’antiga fàbrica de gel al port pesquer, on s’inicià la SuquetFest organitzada per la xaranga Suquet Calero amb la participació de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. La festa va imitar les celebracions al més pur estil de l’Oktoberfest alemany, coincidint amb el 10è aniversari del primer correbars.

Al matí, es va fer un vermut amenitzat per Dj Maël Wulschleger i per tots aquells que ho van voler, i al preu de 3 € el tiquet, es va servir un dinar popular de fideuada.

La festa va seguir després de dinar amb jocs, l’actuació de la xaranga i posteriorment un concert del grup Ready to Rock a les 19.00 h. La Festa va continuar fins a la matinada amb el Dj Sergi Cid.

Comparteix