Convocat el 23è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

Concurs fotografia
Comparteix

Les àrees de Turisme dels ajuntaments de l’Ametlla de Mar i Deltebre han convocat la 23a edició del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre, amb un nombre total de quinze premis repartits en set categories.

El concurs consta de categories destinades a les millors imatges locals de Deltebre i l’Ametlla de Mar, així com un premi per als fotògrafs locals a cadascuna de les poblacions. A més, el concurs compta amb premis en les categories Blanc i Negre, Creativitat, Gastronomia, Terres de l’Ebre i Activitat Humana (aquesta última categoria compta amb el patrocini el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre) , que poden ser fotografies realitzades a qualsevol indret de les quatre comarques.

Maite Boquera, és regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Com en els darrers anys, el jurat estarà format per personalitats vinculades al món de la fotografia i de les arts. La inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional.

Cada participant podrà enviar a les respectives oficines de turisme un màxim de quatre fotografies abans del pròxim 13 de gener de 2023. Totes les fotografies premiades i finalistes seran exposades als dos municipis.

Les bases amb tota la informació detallada dels aspectes tècnics ja es poden consultar a les respectives webs de les àrees de Turisme dels municipis organitzadors: L’Ametlla de Mar i de Deltebre.

Comparteix