Lali Estepa, nova presidenta de l’AMPA de l’Institut Candelera

Lali Estepa Ampa Institut
Lali Estepa Ampa Institut
Comparteix

Lali Estepa és la nova presidenta de l’AMPA de l’Institut Candelera. El canvi es va produir fa pocs dies en una reunió en la qual va deixar el càrrec l’anterior presidenta Montse Brull.

El fet que el fill de Montse Brull hagi deixat d’estudiar a l’Institut Candelera, ha portat a la fins fa pocs dies presidenta de l’AMPA del centre, a deixar aquesta responsabilitat. El seu lloc l’ocuparà Lali Estepa, tal com es va decidir en l’última reunió de la junta. A més d’Estepa, Gilma Castrillón també s’incorpora a la junta.

Lali Estepa, és la nova presidenta de l’AMPA de l’institut.

La unificació de les quotes de llibres, dossier i AMPA ha donat un bon resultat i la major part ja s’han cobrat. De cara a l’any vinent, s’espera un canvi important dels llibres de text, amb la qual cosa, l’AMPA ja està treballant en el seu finançament. Actualment l’AMPA disposa de 350 associats.

Comparteix