Joan Callau guanya el Terra de Fang de poesia a Deltebre

Joan Callau
Joan Callau
Comparteix

Joan Callau va rebre el Premi Terra de Fang que organitza l’Ajuntament de Deltebre, en el transcurs de l’acte de lliurament dels XXV Premis Literaris Terra de Fang que es va fer dissabte 8 d’octubre.

El guanyador en la categoria de Poesia ha estat el calero Joan Callau, amb l’obra ‘Tota la claror’. Joan Carles González Pujalte, de Mataró, ha quedat finalista amb ‘Hotel Rimbaud’.

Joan Callau, dona molt valor al premi.

El guanyador en la categoria de Narrativa Breu ha estat Josep Masanés Nogués, de Maó, amb l’obra ‘Funes, el meu nom és Toni Funes’. Els finalistes en aquesta categoria han estat Jordi Pujol Nadal, de Badalona, amb l’obra ‘La serp sota el llit’ i Jordi Ortiz Casas, de Barcelona, amb ‘Sopar d’amics’.

Els Terra de Fang es divideixen en dues categories: narrativa breu, on s’han presentat 19 obres, i poesia, on se n’han presentat 38. Les dues obres guanyadores, a banda del guardó de 1.000 €, s’editaran i es distribuiran a càrrec d’Onada edicions.

Enguany el jurat, en el cas de Narrativa Breu, ha estat format per Anna Carreras, Jordi Nopca i Laia Viñas. En la categoria de Poesia per Meritxell Cucurella-Jorba, Laia Martínez i López i Joan Todó Cortiella. L’acte de lliurament dels premis també va comptar amb la intervenció de Maria Climent, escriptora ebrenca.

Comparteix