El Bàsquet l’Ametlla perd a la pista del Pare Manyanet Reus B

Club Bàsquet l'Ametlla de Mar 2022-23

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre inesperadament dissabte passat a la pista del Pare Manyanet Reus B per 74 a 64, on tot i anar per davant en el marcador tot el partit, no va poder aguantar el ritme a l’últim quart.

Els caleros es van desplaçar a Reus amb vuit jugadors i finalment, per una errada de l’equip arbitral a l’hora de confeccionar l’acta, només en van poder alinear set.

Aquest fet va provocar un desgast físic important en els caleros que, tot i ser molt superiors en el primer quart, van anar baixant el rendiment, tal com avançava el partit. El tercer quart va finalitzar 45 a 51, però l’últim parcial va ser de 29 a 13 favorable als reusencs, capgirant el marcador.

Tampoc va ajudar el baix percentatge d’encert en el llançament de tirs lliures, convertint només 4 dels 12 llançaments, tot i les 6 cistelles de tres punts que van aconseguir convertir.

Diego Vilanova, entrenador de l’equip coincideix a apuntar la baixada física per a argumentar la derrota.

El màxim encistellador de l’equip fou novament Pol Aguado amb 26 punts seguit pels 19 punts d’Aitor Gavilán.

El pròxim partit dels de l’Ametlla de Mar serà diumenge a les 18.15 h al Poliesportiu Municipal Galetet davant del Reus Ploms Salle Negre.