Cursos preventius destinats a majors de 65 anys al Casal d’Avis

Curs preventiu Casal d'avis
Curs preventiu Casal d'avis
Comparteix

La regidoria de Benestar i Igualtat de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha organitzat uns cursos destinats a majors de 65 anys que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de la nostra gent gran.

El primer dels cursos ha tingut lloc avui i es s’ha basat en exercicis i pràctiques per prevenir caigudes, d’ajudar a caure bé i com minimitzar els possibles riscos i conseqüències, i està destinat a persones grans que tenen problemes de mobilitat.

El segon dels cursos tindrà lloc el dijous dia 20 d’octubre i serà sobre massatges i automassatges, exercicis i estiraments, comportaments i correccions posturals.

El tercer curs, que tindrà lloc el dijous dia 27 d’octubre es basarà en una alimentació conscient i saber treure rendiment a una dieta mediterrània sana per a cadascuna de les situacions que comporta l’edat.

Mayte Puell, regidora de Benestar i Igualtat destaca la importància dels cursos i el projecte de medicina comunitària en el que està treballant l’Ajuntament i el CAP.

Els cursos estan promocionats per Creu Roja, es duran a terme al Casal dels Avis prèvia inscripció dels interessats i interessades i tindran una durada d’aproximadament una hora i mitja.

Comparteix