La gimnàstica de manteniment s’afegeix a les activitats que organitza Dones Endavant

Comparteix

La setmana passada es van iniciar les activitats habituals organitzades per l’Associació de Dones Endavant a la Casa del Mar de cara als pròxims mesos, aquest any amb novetats relacionades amb la salut i l’activitat física.

A les activitats habituals de treballs manuals, patchwork, pintura i puntes de coixí, aquest any s’afegirà una classe setmanal de gimnàstica de manteniment.

Els treballs manuals tenen lloc els dilluns de 15 h a 18 h. Els dimarts es fan les puntes al coixí també de 15 h a 18 h. Els dimecres i dijous de 15.30 h a 18.30 h té lloc el patchwork i els dimecres i divendres de 16 h a 18 h també es fa l’activitat de pintura.

Pel que fa a la gimnàstica de manteniment, la novetat d’aquest inici de temporada, tindrà lloc tots els dimarts a les 10 del matí també a la Casa del Mar. Cinta Garcia, presidenta de l’associació destaca la novetat i alhora el bon ambient que generen els cursos a les dones que els realitzen.

A més d’aquestes activitats Dones Endavant organitza diversos viatges al llarg de l’any. Els pròxims dies 5, 6 i 7 de novembre fan un viatge a Andorra. També estan preparant el viatge prenadal i de cara al mes d’abril n’estan preparant un altre a Guissona que serà gratuït. Els viatges combinen les activitats de lleure amb les visites culturals.

Comparteix