Una xerrada sobre resolució de conflictes amb els infants protagonitza l’acte oficial d’inici de curs escolar

Comparteix

En l’acte també es va fer un homenatge a tres docents jubilades.

El passat dimecres es va dur a terme l’habitual acte de presentació d’inici de curs escolar amb el personal dels diferents centres educatius de l’Ametlla de Mar. L’acte, que va tenir lloc a l’Escola Nàuticopesquera, va comptar amb una xerrada de Xavi Forcadell i el lliurament d’un reconeixement per a les docents jubilades.

‘Resolució de conflictes amb els infants’ va ser el tema de la xerrada que va impartir el docent Xavi Forcadell en l’acte de presentació d’inici de curs. Un acte que també va comptar amb el lliurament d’un reconeixement per dues docents jubilades de l’Escola Sant Jordi i una de l’Institut Candelera.

La regidora d’Educació, Jani Brull, celebra que s’hagi pogut recuperar l’acte després de la pandèmia.

Viqui Arbonès i Marta Figueras de l’Escola Sant Jordi i Montse Ollé de l’Institut Candelera van ser les professores homenatjades enguany. L’acte va ser organitzat per l’Escola Sant Jordi.

Comparteix