Tres victòries i una derrota en el debut del futbol base a la lliga

Futbol base, cadet 2022-23
Comparteix

El debut dels equips federats del futbol base de l’Ametlla de Mar a la lliga, es va saldar amb tres victòries, les del juvenil, cadet i aleví, i una derrota, la de l’infantil.

L’equip juvenil de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar es va estrenar amb victòria per 4 a 2 a la competició oficial. Els caleros van avançar-se molt aviat amb un gol d’Aleix Escoda i posteriorment van anar caient la resta dels gols, dos més de Denís Margalef, el primer de penal, i l’últim de Marc Balfegó al minut 80. Un partit sense massa problemes pels caleros, tot i que van acabar amb un home menys per lesió i els tortosins van marcar dos gols, tot i que sense posar en perill el resultat. Àlex Gómez és l’entrenador del juvenil.

TALL ÀLEX GÓMEZ

Per la seva part, l’equip cadet de l’AME, es va imposar clarament a l’Ascó per 4 gols a 0, amb 3 gols de Genís Margalef i un quart que va marcar Joel Sabaté, en un partit on els caleros van ser els clars dominadors del joc i del resultat.

L’infantil va ser l’únic dels equips locals que va perdre i ho va fer clarament per 0 a 7, tot i que amb matisos, ja que al descans el marcador era de 0 a 1. Els caleros van mantenir el resultat fins al minut 50, quan en 20 minuts van encaixar 6 gols més i van marxar del partit.

Quant a l’aleví, victòria còmoda davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B, al que van golejar 8 a 1, amb 4 gols de Patxi Nieves, 2 gols més d’Enric Roca i també van marcar Gorka Brull i Jan Jorba.

A més dels equips federats, el prebenjamí va proclamar-se campió al torneig de Deltebre i el benjamí va guanyar un amistós per 3 a 2 al Perelló.

Comparteix