Els veterans de la Cala empaten a 2 gols al camp del Canareu

L’equip de futbol dels Veterans de l’Ametlla de Mar va empatar a 2 gols a Alcanar davant dels veterans del Canareu en el seu debut a la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre.

Els caleros van ser superiors als canareus, sobretot a la primera part en la qual van desaprofitar fins a cinc clares ocasions de marcar i un penal errat al primer minut. Al descans es va arribar amb el resultat de 0 a 1, gol d’Avram.

A la segona part els de l’Ametlla de Mar van notar l’esforç físic de la primera i això ho va aprofitar el Canareu per a fer dos gols que van posar contra les cordes als caleros. En temps de descompte Patricio Humberto va establir el 2 a 2 final al límit del temps, salvant els mobles i un punt pels de l’Ametlla de Mar.

Joan Pere Llambrich, entrenador de l’equip, considera que l’equip va perdonar i ho va acabar pagant car.

TALL JOAN PERE LLAMBRICH

El pròxim partit dels caleros serà dissabte a les 16.00 h a Bítem davant dels veterans de Roquetenc, principals favorits de la competició i campions de la passada temporada.