Detingut un home quan intentava cometre un furt a l’AP-7 mitjançant el  mètode “punxarodes”

Comparteix

En veure’s sorprès, va fugir a gran velocitat ocasionant un greu perill per a la resta d’usuaris

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l’Ametlla de Mar van detenir, dissabte passat, un home de 32 anys, com a presumpte autor d’un furt a interior de vehicle, conducció temerària i originar un greu risc per a la circulació, conduir sense haver obtingut mai el permís i la negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia.

El fet va tenir lloc el passat 13 d’agost a l’AP-7 a l’altura de l’Ampolla, quan una patrulla va observar dos vehicles aturats en sentit Tarragona. En apropar-se, els agents van veure com un home intentava sostraure objectes de l’interior d’una furgoneta, mentre que un altre l’esperava al volant d’un turisme.

 Quan l’home que intentava obrir la furgoneta va adonar-se de la presència policial va córrer cap al turisme, va entrar al lloc del copilot i el conductor va iniciar una fugida a gran velocitat per l’autopista.

Tot i les indicacions dels agents, el conductor del vehicle escàpol va circular durant diversos quilòmetres fent avançaments prohibits i obligant a la resta d’usuaris de la via a fer maniobres perilloses. A més, el conductor va sortir de l’autopista per l’Ametlla de Mar i es va tornar a reincorporar a la via, però en contra direcció generant un alt risc d’accident.

Finalment, quan els mossos van poder barrar el pas del vehicle van veure com els dos ocupants sortien del cotxe en marxa i fugien corrents. Els agents van aconseguir interceptar i detenir el conductor del vehicle, després de fugir també a peu pel voral de la via.

En l’escorcoll li van trobar la navalla utilitzada per punxar les rodes de les seves víctimes. A més, el detingut es va negar a fer les proves d’alcohol i drogues i també es va comprovar que mai havia obtingut el permís de conduir.

 El detingut va passar dilluns a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa i el jutge en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comparteix