La Batucada Kalakatà farà un assaig obert a tothom

Comparteix

Serà diumenge a les 19 h i a la plaça Catalunya.

Aquest diumenge a la tarda, la Batucada Kalakatà ha organitzat una jornada d’assaig obert a tothom que servirà per animar al públic assistent a conèixer el grup i el seu tipus de música. La jornada serà a la plaça Catalunya, a partir de les 19 h de la tarda i no és necessari portar cap mena d’instrument.

La Batukada Kalakatà segueix assajant, com és habitual, els dissabtes pel matí a porta tancada, però aquest diumenge a la tarda, els músics sortiran al carrer i faran l’assaig  obert a tothom per donar-se a conèixer. La jornada consistirà en exposar els diferents instruments i explicar el funcionament de cadascun. D’aquesta manera, el públic podrà descobrir aquest estil musical i els membres del grup que conforma la batucada.

La presidenta de l’entitat, Mireia de Gràcia, apunta que l’activitat és totalment gratuïta i recorda que pertànyer al grup tampoc té cap cost.

La batucada és un ritme musical brasiler amb influències africanes que s’interpreta en grup, majoritàriament per a instruments de percussió, que es caracteritza pel seu ritme repetitiu i accelerat.

Comparteix