El Club de Petanca celebra la Festa dels Socis

Comparteix

Els aficionats a la petanca han organitzat un cap de setmana ple d’activitats.

Els socis i sòcies de l’Associació de Petanca de les Tres Cales celebraran, aquest cap de setmana, els seus 4 anys d’activitat en la Festa dels Socis. Seran dos dies de celebració on tindrà lloc un gran campionat, partides lliures, un sopar i una discoteca mòbil.

Després de dos anys sense poder celebrar la Festa dels Socis a causa de la pandèmia, l’Associació de Petanca de les Tres Cales podrà tornar-se a reunir i dur a terme aquest esdeveniment. El dissabte a les 10 h del matí, tindrà lloc el Gran Campionat, format per tripletes. De moment, ja s’han inscrit una vintena de triplets. A les 17 h de la tarda, es disputaran les finals i a les 20 h, es farà l’entrega de premis.

El  diumenge, la festa continuarà a les 11 h del matí amb partides de tir de precisió. A la nit, a les 21 h, es farà un sopar amb fideuada, i s’acabarà la festa ben entrada la nit, amb una discoteca mòbil.

El pròxim mes de setembre, l’entitat complirà 4 anys mentre que el Club de Petanca, format posteriorment, celebrarà el seu primer any de vida.

Comparteix