Costes regenera de sorra les platges urbanes de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Comencen els treballs de reposició de sorra a les platges de la Cala. Durant aquesta acció s’actuarà sobre Pixavaques, l’Alguer i Cala Pepo per tal de reparar els danys causats pel mal temps de la primavera, que ha provocat que les platges s’hagin quedat sense sorra en moltes zones.

El servei provincial de Costes de Tarragona del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte demogràfic comença aquest dimarts els treballs de reposició de sorra a les platges urbanes de l’Ametlla de Mar.

L’objectiu és que les platges estiguin a punt per a l’inici de la temporada de bany, tot i que aquest any i a causa de la calor, la temporada ha començat més aviat i ja fa dies que les platges estan plenes. Després d’una primavera amb molts temporals que les han deixat sense sorra en molts punts, el propòsit és reparar, en bona mesura els danys causats pels temporals marítims, de vent i pluja, produïts els mesos de març i abril de 2022.

A l’Ametlla de Mar s’actuarà a les platges de Pixavaques, l’Alguer i Cala Pepo, que es reforçaran amb un volum d’entre 2.500 i 3.000 m3 de sorra els quals s’acumularan inicialment a l’aparcament dels camions i s’anirà traslladant a les platges. La primera de les platges en les quals s’actuarà serà la platja de l’Alguer degut a les celebracions de la revetlla.
Vicent Llaó és el regidor d’Obres i Serveis

El Ministeri per a la Transició Ecològica (Miteco) hi destinarà 1,5 MEUR repartits a tota la costa tarragonina.

Comparteix