Xavier de la Fuente, escollit candidat del PSC de la Cala a les pròximes eleccions municipals

Comparteix

El Partit dels Socialistes de Catalunya a l’Ametlla de Mar va escollir, el passat dissabte en assemblea, a Xavier de la Fuente com a candidat a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals del maig de 2023.

Durant el seu discurs, l’actual primer secretari del PSC a l’Ametlla de Mar, va agrair especialment a Javi Sánchez, anterior candidat el fet d’assolir aquesta responsabilitat en moments molt complicats i difícils abans de les passades eleccions. També ho va fer amb els afiliats i simpatitzants per dipositar la seva confiança en ell perquè lideri un projecte que, segons ell, “pot ajudar a buscar solucions als molts problemes que tenim la Cala”.

Entre els reptes de futur, de la Fuente destaca el de desjudicialitzar la política local, la necessitat d’establir un Pla Estratègic Municipal compartit, un clar gir per redreçar l’economia local, i buscar solucions perquè el jovent tingui la possibilitat de viure i treballar al poble. Xavier de la Fuente Brull té cinquanta-cinc anys afirma que té un projecte de futur que no veu en l’equip de govern actual. Diu que no és un polític a l’ús, proposa mà estesa a totes les formacions locals i busca la implicació de la dona.

Diu que vol ser alcalde per escoltar, per buscar solucions i no ser un problema afegit amb guerres estèrils, que només ens han dividit el poble.

Comparteix