Rafel Aixart posa un notable a la temporada dels equips de futbol de la Societat

Comparteix

El president de la secció esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, ha fet un balanç positiu de la temporada que han fet els tres equips de futbol sota la seva responsabilitat. Mentre el juvenil, es va quedar a només 1 punt de jugar la promoció d’ascens a categoria preferent, el 1r equip i el filial, van finalitzar les seves respectives lligues a la zona mitjana de la taula classificatòria.

Rafel Aixart va destacar el paper dels jugadors de casa en tots tres equips, d’acord amb la filosofia del club, de prioritzar la participació de jugadors locals en els seus equips. Rafel Aixart posa un notable a la temporada dels tres equips

El primer equip va finalitzar la lliga a la 7a posició, millorant la posició de l’any anterior, però possiblement les aspiracions dels caleros donaven per acabar una mica més amunt. Van començar la lliga amb tres jugadors de fora i la van acabar amb cinc. Cap d’aquests cinc jugadors continuarà de cara a la pròxima temporada, i Rafel Aixart va manifestar la voluntat d’incorporar un porter, un centrecampista i un davanter. A finals de la passada setmana el club va fer pública la contractació d’Albert Gordó procedent del Jesús Catalonia. La temporada passada va jugar 22 partits i va fer dos gols.

Quant al filial, els caleros han finalitzat la lliga a la 10a posició. El club està satisfet amb el paper del segon equip, considerant que és una eina molt necessària per a jugadors que s’han d’acabar de fer o surten del juvenil, com a pas previ en el seu camí cap al 1r equip. Aixart, tal com vam avançar la setmana passada, va anunciar la renovació de Jordi Subirats To com a entrenador.

Si parlem del juvenil, l’equip entrenat en els darreres temporades per Juanjo Balfegó va finalitzar la lliga a la 3a posició i es va quedar a només un punt de jugar la promoció d’ascens a categoria preferent. Aixart reconeix que s’ha estat fent una bona feina, però que cal fer un pas més perquè el club pugui afrontar nous reptes, després d’uns anys consolidat a les primeres places. Cal recordar que amb la renúncia de Balfegó l’equip queda en mans del cos tècnic del cadet encapçalat per l’Àlex Gómez i Abelardo Pérez.

Comparteix