El futbol base afronta una de les últimes jornades

Comparteix

Finalitzades les lligues del juvenil, el cadet i l’infantil i l’aleví A, resten ja pocs equips en competició pel que fa als equips del futbol base de l’Ametlla de Mar. En l’àmbit federat, només l’aleví B de 3a divisió està competint a la Copa Terres de l’Ebre. Els caleros juguen dissabte a casa a les 10.30 h amb l’Ebre Escola Esportiva C.

En competició escolar, es disputarà l’última jornada de la 2a fase del campionat de lliga. El benjamí Llobarrets jugarà a les 17.15 h d’avui divendres al Perelló. Els caleros són 7 s amb 9 i els perellonencs, cuers amb 3. El prebenjamí Seitonillos també juga aquest divendres al Perelló, però a les 18.30 h. Els caleros són 4 s amb 12 punts i els perellonencs cuers amb 1 punt.

L’infantil amb la lliga finalitzada, juga un amistós dissabte a les 17.00 h a Sant Jaume dels Domenys davant del Base Marc Bartra.

Comparteix