El 1r equip i el filial busquen allargar la ratxa contra Benissanet i Camarles B

Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a les 17.30 h a casa davant del Benissanet i el filial de la Cala juga dissabte a les 18.00 h al camp del Camarles B.

Els caleros porten sumats, set dels últims nou possibles, després de guanyar a Mora d’Ebre i Alcanar, i empatar a casa amb el Roquetenc. Aquest cap de setmana se li presenta una nova oportunitat d’estirar l’estadística davant d’un Benissanet que és 13è amb 21 punts.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Ara els caleros són 7 s amb 43 punts.

Per altra banda, el filial de la Cala juga dissabte a les 18.00 h al camp del Camarles B, un equip millor classificat, que posarà a prova la ratxa d’11 punts sumats dels últims 15 punts en joc, ja que els camarlencs estan 6 s amb 51 punts. Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar són 10 s a la classificació, però ara, després d’aquesta ratxa, empatats amb 44 punts amb el 9è classificat el Jesús Catalonia B.

Comparteix