Se signa el conveni col·lectiu dels funcionaris de l’Ajuntament

Comparteix

El cos de la Policia Local i la plantilla d’empleats dels Serveis Generals de l’administració pública, en règim jurídic de funcionari, milloren així les seves condicions laborals amb aquest nou conveni.

Aquest dimecres, els representants sindicals dels funcionaris de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, els sindicats i la representació de la corporació municipal han signat el nou conveni col·lectiu del personal funcionari del consistori, format pel cos de la Policia Local i per la plantilla dels Serveis Generals de l’administració pública, en règim jurídic de funcionari. El passat juliol de 2020, es va signar el del personal laboral i ara, faltava arribar a un pacte pel conveni dels funcionaris.

Després d’un llarg període de negociacions, on han destacat accions sindicals i controvèrsies, s’ha arribat a un acord per establir les condicions laborals dels funcionaris. Dilluns, es va dur a terme una assemblea amb tots els funcionaris on es va votar i va guanyar per majoria aquest nou conveni i dimecres, es va signar en la Mesa General de Negociació del Personal Funcionari de l’Ajuntament.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, celebra l’acord i remarca que iguala els drets del personal laboral i del funcionari i millora les seves condicions.

Per la seva banda, el secretari d’acció sindical de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO de Tarragona, Ismael Marti, apunta que és un punt de partida per continuar millorant les condicions laborals.

Per tal d’aprovar-se definitivament, haurà de passar pel ple d’aquest mes de maig. Un cop ratificat, l’acord serà vigent fins al 30 de juny de 2023.

Comparteix