El pàdel calero passa ronda a la Copa Catalunya

Comparteix

Els caleros ara s’han classificat per a la fase final, que es disputarà a Barcelona del 3 al 5 de juny.

L’equip de pàdel federat del Club de Tennis l’Ametlla de Mar va guanyar per 3 a 0 al Tot Pàdel Reus la fase pre prèvia de la 5a categoria de la Copa Catalunya de Pàdel, que es va disputar diumenge a les pistes del CEM la Cala.

Els caleros, exempts de la 1a eliminatòria, van ser superiors als reusencs, apuntant-se una contundent victòria.

La parella Ivan Fernández i Jaume Pijoan, es van imposar 6-3 i 6-2, la parella Albert Bardí i Jordi Boyer també van guanyar en dos sets, 7-6 i 6-0 i la parella Marc Medrano i Antonio Callau, ho van fer en tres sets, ja que van perdre el primer 6-7, però es van imposar en els dos següents 6-3 i 6-2.

Els caleros ara s’han classificat per a la fase final, que es disputarà a Barcelona del 3 al 5 de juny i en la que es trobarà als millors equips de Catalunya.

Jordi Torres, un dels components de l’equip, es mostra content i il·lusionat pel paper de l’equip a la Copa.

Els caleros reprendran la lliga aquest cap de setmana pròxim, en la qual, són els líders. Els de l’Ametlla de Mar jugaran diumenge a partir de les 11 del matí davant del Bahia Mar a la Ràpita, 3r classificat a dos punts dels caleros.

Comparteix