El Club Bàsquet l’Ametlla suma una nova victòria i continua 3r

Comparteix

Diumenge a les 19.00 h jugaran l’últim partit de la temporada a la pista del Calafell Mas, 4t classificat.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge al Poliesportiu Municipal Galetet per 84 a 61 a l’Stokplus la Sénia en la 6a jornada de la segona fase. Els caleros sumen així la 4a victòria amb sis partits disputats.

Tot i començar malament amb un primer parcial desfavorable de 13 a 16, els de l’Ametlla de Mar es van posar les piles al segon parcial, arribant al descans amb un marcador favorable de 43 a 23. Els caleros a partir d’aquí i amb el coixí de 20 punts, van poder controlar el partit en tot moment, fins a arribar al 84-61 final.

L’encert exterior amb 9 llançaments de tres convertits va ser la part positiva, mentre que de nou, un encert de només el 50% en els tirs lliures va ser una de les poques notes negatives de l’equip. Pol Aguado amb 21 punts i Pol Solsona amb 20 van ser els màxims encistelladors de l’equip.

Aitor Gavilán és un dels jugadors de l’equip calero.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 3a posició a només un punt del líder el Vila-seca, essent els únics que l’han aconseguit guanyar. Diumenge a les 19.00 h jugaran l’últim partit de la temporada a la pista del Calafell Mas, 4t classificat.

Comparteix