S’obre el període de licitació de les pistes de pàdel cobertes

Comparteix

Les ofertes es podran presentar fins al 30 de maig.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha iniciat el procediment per licitar la construcció de les tres pistes de pàdel cobertes, al complex esportiu municipal. Està previst que una vegada s’hagi adjudicat el projecte, les obres de construcció s’allarguin quatre mesos.

Des d’aquest dimarts ja es poden presentar ofertes per la construcció de les tres pistes de pàdel cobertes al portal de contractació pública de la Generalitat de Catalunya.

La seva instal·lació anirà a dalt de les pistes de tenis, per tal d’afavorir la pràctica del pàdel, sense dependre de la situació meteorològica i poder jugar els dies de pluja i vent. A més, aquesta ubicació també dotarà de recer a les pistes de tenis, tal com apunta l’alcalde del municipi, Jordi Gaseni.

El pressupost del projecte és d’uns 284.000 euros. El termini per presentar ofertes finalitzarà el 30 de maig. Tots els detalls de l’anunci de licitació es poden consultar al mateix portal de contractació.

Comparteix