Victòria del 1r equip de la Cala a Alcanar

Comparteix

El filial també va guanyar per 4 a 2 davant de l’Ebre Escola Esportiva B.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 0 gols a 4 a l’Alcanar en partit disputat a Vinaròs. Als caleros els va costar obrir la llauna fins que va arribar el primer gol.

Els caleros van ser dominadors del partit i tot i les ocasions tingudes a la primera part, el gol no va arribar fins que Luís García va fer el primer gol al minut 63. A partir d’aquí, la baixada física dels canareus va facilitar la victòria calera. Amador Voces al 69 i els juvenils Joan Salas i Roger Pitarque en el 89 va establir el 4 a 0 definitiu.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Ara els caleros són 7 s amb 43 punts, els mateixos que el Flix que és 8è, tot i que tenen la 6a posició de la Rapitenca B a 8 punts.

Per la seva part, el filial de la Cala, que juga a la 4a catalana, va guanyar per 4 a 2 a l’Ebre Escola B. Els caleros, estan en dinàmica positiva en haver sumat 11 dels últims 15 punts en joc. Aquesta ha estat una setmana molt profitosa després d’empatar a casa amb el líder el Masdenverge.

Alejandro Beza va fer dos gols a la 1a part, tot i que els tortosins van escurçar diferències. A la segona part, en un partit molt trencat, dos gols més del juvenil Sergi Soriano i de Xavier Khalifi van donar tranquil·litat a l’equip, tot i que en l’últim instant, l’Ebre Escola va fer el 4 a 2.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar són 10 s a la classificació, però ara, després d’aquesta ratxa, empatats amb 44 punts amb el 9è classificat el Jesús Catalonia B.

Comparteix