El cem La Cala disposarà de pistes de pàdel cobertes

Comparteix

Es tracta d’un projecte que també contempla actuacions per facilitar la pràctica d’altres modalitats esportives de raqueta, com el tenis, el bàdminton o el tenis de taula.

L’any vinent, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar impulsarà la instal·lació de tres pistes de pàdel cobertes, que aniran situades a dalt de les pistes de tenis, per tal d’afavorir la pràctica d’aquest esport, sense dependre de la situació meteorològica i poder jugar els dies de pluja i vent.

El 2022, els aficionats al pàdel podran entrenar l’esport, faci vent o faci pluja. L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar farà realitat una de les necessitats més demanades pels aficionats d’aquest esport. De fet, l’equip de govern reafirma així un dels seus compromisos, amb la voluntat de seguir adequant i ampliant les instal·lacions esportives i desenvolupant noves accions i serveis per la ciutadania.

La intenció és instal·lar tres pistes cobertes, que aniran situades dalt de les pistes de tenis. Amb el canvi d’ubicació, s’aconsegueix agrupar les pistes, dotar-les d’una coberta i permetre una millor utilització de l’espai al costat de les pistes de tenis, ja que en un futur, es pretén fer una zona d’aparcament i uns vestidors per als usuaris tant de tenis com del pàdel i també un pavelló poliesportiu cobert.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, explica que és una pràctica esportiva que té molt èxit i que es vol potenciar amb equipaments de qualitat.

El projecte també contempla un espai de trobada social a l’aire lliure amb espais d’oci i recreació amb terrassa, mobiliari urbà i equipament. A més, estan projectats espais relacionats amb altres esports de raqueta, per exemple es vol projectar la col·locació de paviment ‘greenset’ a la 3a pista de tenis, la instal·lació de 2 taules de ping-pong, la creació de 2 pistes de minitenis i l’habilitació de fossat/camp de sorra destinat a la pràctica del bàdminton platja.

El regidor d’Esports, Jordi Llaó, remarca que sobretot la coberta de les pistes de pàdel era una necessitat molt demanada pels usuaris.

El projecte, valorat en un total de 284.000 euros, serà subvencionat un 50 % per Enresa, a través d’uns ajuts del Ministeri per la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

Comparteix