El patinatge calero tindrà presència a la final de la Copa Catalana

Comparteix

Hannah Pallarés va quedar en 2a posició en Certificat i Paula Serrano en 3a posició en Nivell B.

Les patinadores del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar, Hannah Pallarés i Paula Serrano, representaran a l’entitat en la pròxima Copa Catalana que tindrà lloc a Blanes el 20 de novembre.


El Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar ja va assolir uns resultats mai aconseguits en classificar sis patinadores per a la Copa Tardor que es va celebrar els dies 30 i 31 d’octubre a Tarragona, després de la celebració dels tres trofeus territorials previs.

La 2a posició de Hannah Pallarés en Certificat i la 3a de Paula Serrano en Nivell B, els han suposat la seva classificació per a la Copa Catalana d’aquí a dues setmanes a Blanes, tornant a millorar resultats respecte a la darrera participació.
A més de la Hannah i la Paula, Àngels Llaó va classificar-se 8a, en Nivell C, Iris Aliau, 8a i Xènia Cèsar 17a en Nivell D i Laia Llambrich, 18a en Nivell A.


Nerea Bertomeu és monitora del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar.


Mentre arriba el dia 20 i a manera de preparació, una bona part dels integrants de l’entitat, acompanyats per familiars, viatjaran a l’Illa de Mallorca a participar en estar invitats al trofeu que tindrà lloc a la població de Marratxí els dies 13 i 14 de novembre.


Pels dies 4 i 5 de desembre el Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar acollirà dos campionats pilot en els que es posaran a prova els importants canvis de normativa que la Federació Catalana de Patinatge aplicarà a partir de l’any que ve.

Comparteix