La Policia Local deté una parella que furtava carteres al tren

Comparteix

La parella i una tercera persona, també vinculada amb els robatoris, viatjaven amb el tren i van baixar a l’Ametlla de Mar, on els cossos de seguretat van poder identificar la parella.

Aquest dijous, 4 de novembre, la Policia Local de l’Ametlla de Mar, amb el suport de Mossos d’Esquadra, van identificar una parella de procedència Georgiana i residents a Barcelona, que havien furtat diverses carteres al tren.

Una trucada va informar que els lladres anaven amb el tren en direcció Barcelona i que a dos homes i una dona que havien pujat a l’Aldea, els havien furtat la cartera. Al cap de pocs minuts, va trucar una altra persona relatant que també li havien furtat la cartera i que els lladres havien baixat del tren a l’estació de l’Ametlla de Mar, a les 12.34 h.

Immediatament, dues patrulles de la Policia Local van iniciar la recerca localitzant a dos dels autors al carrer Pau Casals. Amb el suport de Mossos d’Esquadra, es va procedir a la identificació, resultant ser un home i una dona de procedència Georgiana i residents a Barcelona, amb nombrosos antecedents penals. Els detinguts portaven una de les carteres i 115 € en efectiu. La tercera persona no va poder ser localitzada.

Comparteix