La calera Cristina Teba i la seva parella de ball esportiu, subcampions d’Espanya

Comparteix

Es van constituir com a parella fa sis mesos i és el primer any que participen en la categoria youth.

Els passats 30 i 31 d’octubre van tenir lloc a Guadalajara els Campionats d’Espanya de ball esportiu en modalitat llatins amb representació calera.

D’una banda, la parella sènior, Vanessa Salvans i Jordi Borràs, van lluitar per la semifinal després d’un llarg període aturats. Cal recordar que Jordi i Vanessa ja van ser Campions d’Espanya de la categoria A nacional fa 4 anys, i el 2018 van ser 8 s de l’A Internacional.

Per l’altra part, la calera Cristina Teba i el seu company de Santa Pola, Àlex Gascón, van fer-se amb un meritori segon lloc en l’exigent final de la categoria youth que agrupa a joves d’entre 16 i 18 anys.

La calera està vivint, estudiant i entrenant a Alacant com a part de la seva preparació.

Val a dir que aquesta parella, essent el seu primer any a la categoria youth, es va constituir només fa sis mesos, i en aquest curt període han tingut una gran projecció amb magnífics resultats en trofeus internacionals com el pòdium de l’Open de Rotterdam o en convertir-se en parella estrella per haver guanyat la Copa d’Espanya el passat mes de juny.

En aquests moments, l’èxit d’aquests balladors els portarà a ser considerats esportistes d’elit, a gaudir de l’esponsorització del prestigiós dissenyador Abraham Martínez, a viatjar a Lisboa per participar aquest mes en l’Open Internacional de Portugal, o a tenir la possibilitat de representar Espanya als Campionats del Món a Armènia.

Comparteix