L’Ajuntament enllesteix els preparatius de la Diada de la Bicicleta

Comparteix

L’aparcament de vehicles enguany serà a un terreny situat abans d’arribar al Mas Platé, a la banda de baix de l’antiga N-340, a la dreta.

Aquest diumenge, les caleres i caleros s’aplegaran als entorns del Mas Platé per celebrar la Diada de la Bicicleta. Enguany, aquesta festivitat, que tradicionalment se celebrava el primer de maig, arriba ajornada a causa de la coincidència amb diversos esdeveniments. Durant aquesta setmana, s’estan duent a terme els preparatius, entre els quals hi ha una novetat pel que fa a l’aparcament de vehicles.

Enguany es comptarà amb un altre espai per estacionar els cotxes. Es tracta d’un terreny situat abans d’arribar al Mas Platé, a la carretera antiga N-340, a la banda de baix a la dreta. Aquests dies, l’Ajuntament està preparant tot l’espai per tenir-ho tot a punt per diumenge. Jordi Llaó és el regidor d’Esports, Festes i Joventut.

La festivitat mantindrà el programa d’activitats habitual. A les 9 h del matí, s’iniciarà la jornada amb la sortida popular amb bicicleta des de l’Ajuntament fins al Mas Platé. Seguidament, a les 9.45 h, tindrà lloc la marxa cicloturista amb la Cala Bikers, per majors de 14 anys.

Més tard, a partir de les 10 h i als voltants del Mas Platé, hi haurà botifarrada popular i durant tot el matí es faran diverses activitats amb bicicleta. Enguany, també es comptarà amb el concurs d’allioli, que es feia antigament, que tindrà lloc a la 13 h. I després del dinar, sobre les 15.30 h, hi haurà jocs populars.

Els interessats a participar en les activitats previstes amb bicicleta s’hauran d’inscriure, per un preu de 5 euros, amb assegurança, camiseta i botifarra inclosa, fins al dijous 12 de maig, a les instal·lacions esportives municipals. A més, recordem que és obligat l’ús del casc a aquestes activitats.

Comparteix