Els veterans guanyen 4 a 2 al Delta de l’Ebre i 7 a 0 davant de l’Aldea

Comparteix

Els caleros es posicionen així a la 4a posició.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 4 gols a 2 als veterans del Delta de l’Ebre, tot i la sorpresa inicial que a la primera part, els visitants es van posar 0 a 1 en el marcador. Aquest dimecres també van guanyar davant de l’Aldea per 7 a 0, a casa.

Dissabte passat, els caleros van sortir valents, amb tres centrals i a l’atac. La manca d’encert en les ocasions creades, va portar a la incertesa en el marcador fins que el Delta de l’Ebre en una contra es va avançar en el marcador. Amb el 0 a 1 els caleros van tornar a la defensa de quatre per ordenar les seves línies.

Després del descans, els caleros van remuntar i amb els gols de Marc Castillo, Isaac Pintado i Ivan Jorba que va fer un doblet, van posar el 4 a 1 en el marcador. Tot i que posteriorment els visitants farien el segon gol, els caleros ja van controlar el partit per complet, assolint una victòria clara.

Aquest dimecres, els caleros també van recuperar un partit ajornat contra l’Aldea, un partit fàcil al tractar-se de l’equip cuer a la classificació. Al minut 30, els veterans de l’Ametlla de Mar ja aconseguien el 3 a 0 i així fins al 7 a 0 final al marcador. Un resultat que posiciona els caleros en 4a posició a la classificació.

El pròxim cap de setmana juguen l’últim partit de la temporada al camp del Roquetenc, que és el líder i màxim favorit a la lliga, ja que només li cal sumar un punt davant dels caleros per proclamar-se campió. Joan Pere Llambrich, l’entrenador dels Veterans de la Cala, apunta que serà un partit difícil.

Comparteix