Victòria important del Bàsquet l’Ametlla davant del líder el Vila-seca

Comparteix

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge a la tarda al líder de la segona fase el Bàsquet Vila-seca per 94 a 89 en un bon partit dels caleros, demostrant el potencial de l’equip a manca de tres partits per a la finalització de la lliga.

Els de l’Ametlla de Mar van començar molt bé, apuntant-se el primer parcial per 23 a 15 i tot i que els del Tarragonès van escurçar diferències, es va arribar al descans amb un marcador favorable de 43 a 39.

En el tercer quart, els visitants van donar la volta al marcador i es van posar per davant amb un avantatge màxim de 7 punts, tot i que de nou en un últim parcial de 28 a 20, van deixar el resultat final en 94 a 89.

Els caleros van basar la victòria en els tirs lliures, amb un percentatge del 72% d’encert, la consistència en el rebot d’un gran Guillem Mayor i l’encert en el llançament exterior al materialitzar fins a 9 tirs de tres punts.

Guillem Mayor amb 21 punts i Aitor Gavilán amb 20 van ser els màxims encistelladors de l’equip calero, que va perdre per lesió a Denís Sales i Domènec Duran.

Aitor Gavilán és jugador del Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Amb aquesta victòria, la segona de la 2a fase, els caleros es mantenen a la 3a posició de la classificació amb sis punts i a un sol punt dels primers, Vila-seca i Teresianes a tres partits de finalitzar la lliga. El pròxim partit dels caleros és dissabte a la pista del Rocabruna sots-25 de les Borges del Camp.

Comparteix