Alumnes de geografia fan pràctiques de dron a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La classe pràctica es va desenvolupar al Poliesportiu Municipal Galetet.

Dimecres passat, alumnes del Grau de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) es van traslladar a l’Ametlla de Mar, per dur a terme unes pràctiques d’ús de drons amb l’instructor Oscar Villar de l’Aeroclub de Reus. Una primera presa de contacte entre l’Ajuntament i la URV per continuar col·laborant conjuntament.

De fet, ambdues administracions tenen previst firmar un conveni amb l’objectiu de poder realitzar les pràctiques d’aquesta assignatura periòdicament. Així ho explica el regidor de Festes, Esports i Joventut, Jordi Llaó.

La classe pràctica es va desenvolupar al Poliesportiu Municipal Galetet i va permetre als alumnes conèixer l’elaboració de cartografia a través de l’ús de drons, fet que els pot ajudar a assolir més capacitats per al mercat laboral.

El departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili està impulsant l’ús de drons a les titulacions en què imparteix docència. L’any passat el departament va adquirir dos drons i diversos professors van obtenir certificacions com a pilots de drons.

Recordem que l’Ajuntament també va signar, l’estiu passat, un conveni amb l’Aeroclub Reus de cessió temporal d’ús d’una parcel·la municipal, per tal que l’empresa pugui realitzar-hi cursos.

Comparteix